Sieraden maken

Nieuw, zeer exclusief!

Als u een netje kunt breien is alles mogelijk.
In het boek ”Netten Breien een Gezonde Verslaving”, wordt op een duidelijke manier uitgelegd aan de hand van meer dan 450 foto’s hoe u zelf netwerken kunt breien en boeten op de Oud Hollandse manier.
Wij hebben ontdekt dat er ook van gebreide netjes geweldige sieraden zijn te maken.
U breit een klein netwerkje van dun, geslagen Polyesterlijn, wat u gaat spannen in de vorm die u wenst, de simpelste manier is het netje met spijkertjes vastzetten op een stukje multiplex, als het geheel naar wens is, het netwerk fixeren met witte houtlijm.
De lijm laten drogen en het netje is zo hard als staal en blijft perfect in model, door enkele schelpen of andere maritieme voorwerpen met contactlijm op het netwerkje te lijmen krijg u een speciaal effect.
Het geheel met een goede goudverf bewerken en uw broche, hanger, corsage is gereed.
Het visgraatnetje is alleen voorbehouden aan mensen die netten kunnen breien.
Het is zelfs mogelijk uw creatie uit te mallen en deze in zilver of goud te gieten, of te laten bewerken bij een goudsmid.

Tip: Na veel zoeken hebben wij een echte Juwelier Goudsmid gevonden, die onze touw sieraden uit kan mallen en in goud kan gieten, dit tegen zeer redelijke prijzen.
De naam en het adres van deze Juwelier Goudsmid is: Schreuders Moerkerken te Oud- Beijerland Oostdijk 28 tel: 0186-623-594 info@schreudersmoerkerken.nl www.schreudersmoerkerken.nl dit bedrijf bestaat al sinds 1926. Deze goudsmid heeft al div. ringen van touwknoop modellen voor ons gemaakt, (turkseknoop) het is ook mogelijk om oud goud om te laten smelten. ( werkelijk een aanrader)


Ontwerp: A.v.Wingerden Ridderkerk 2006Inlichtingen: Tel. 06 - 54 33 17 84